Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


08 жовтня, 2021

На трасі Токмак-Мелітополь легкове авто врізалось у вантажівку

За добу, 07.10.2021 року, у Запорізькій області здійснено 967 виїздів екстреної медичної допомоги. На добовому чергуванні на території області знаходились 150 бригад.

На трасі Токмак-Мелітополь на виїзді з м. Токмак легкове авто врізалось у вантажівку. Постраждав чоловік 38 років. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждалий отримав відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, закриту травму грудної клітини і був госпіталізований до лікарні.

Довідково: 8 жовтня о 02:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вул. Володимирській в м. Токмак.

Як з’ясувалося на місці події, під час руху автомобіль «Ваз-2107» скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «Камаз». Внаслідок цієї події конструкціями понівеченого автомобіля «Ваз-2107» затиснуло водія.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували чоловіка та передали працівникам швидкої допомоги. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

Від ГУ ДСНС залучалась 1 одиниця техніки та 3 чоловіки особового складу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.