Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


07 травня, 2021

У Токмацькому військовому комісаріаті сталася надзвичайна подія – помер молодий чоловік

5 травня у Токмацькому військовому комісаріаті сталася надзвичайна подія – помер молодий чоловік.

«На жаль ми не можемо поки розголошувати медичну таємницю, стосовно цього випадку йде перевірка», - повідомило нам  комунальне некомерційне підприємство «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної ради.

Як пояснюють свідки цієї трагедії - у цей день Артем прибув до військкомату за повісткою, коли підійшла його черга, то він підійшов до столу, протягнув паспорт і впав.

Викликані бригади екстреної медичної допомоги протягом години намагалися врятувати його життя, але… їм це не вдалося.

Як повідомила нам мама померлого токмачанина Алла Дідух – її 23 річний син Артем з дитинства у шкільні роки страждав серцево – судинними захворюваннями.

_________________________________________________________________________

Висловлюємо людську подяку сільгоспвиробникам Віктору і Наталії Мурич, Ганус Тетяні Володимирівні – керівнику групи колишнього ТМТ, де навчався Артем, самій групі  та всім сусідам з вулиці Івченка за надану фінансову допомогу в похованні нашого сина Артема Дідуха.

Мама - Дідух Алла Вікторівна,  бабуся - Замрій Лідія Миколаївна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.