Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


28 травня, 2021

З 01 червня - 55,26 грн.: Новий тариф в громаді на «воду»

27 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Токмацької міської ради.

У ході засідання, зокрема, членами виконкому встановлено тарифи на послуги  з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Міськводоканал» ТМР для населення, бюджетних установ та інших споживачів по Токмацькій міській територіальній громаді.

З 1 червня 2021 року він складатиме 55,26 грн. / куб. м. (29,76 -  «вода» і 25, 50 -  «каналізація).

Довідково: Наразі тариф становить 43,50 грн. / куб. м.

Згідно з частинами другою та четвертою статті 10 Закону «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг» тарифи на комунальні послуги суб'єктів природних монополій та суб'єктів господарювання на суміжних ринках повинні забезпечувати відшкодування всіх економічно обґрунтованих планованих витрат на їх виробництво з урахуванням планованого прибутку. Встановлення тарифів на комунальні послуги, нижчих за розмір економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, не допускається і може бути оскаржено в суді.

Статтею 32 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення» встановлено, що тарифи на надання послуг з питного водопостачання розраховуються на підставі галузевих нормативів витрат і повинні повністю відшкодовувати експлуатаційні витрати та забезпечувати надійну роботу об'єктів централізованого питного водопостачання і водовідведення.

Тут офіційна інформація.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.