Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


29 липня, 2021

Про відсутність води у двох токмацьких мікрорайонах жителі поскаржилися в «область»

29 липня до керівниці апарату ОДА Зінаїди Бойко за роз’ясненнями звернулося шестеро жителів регіону. Найбільше дзвінків надійшло із Запорізького району, м. Токмак та м. Запоріжжя.

Традиційно заявники порушували питання житлово-комунальної сфери, роботи органів влади тощо. Зокрема, одна із заявниць порушила проблему водопостачання. За її словами в одній з громад Запорізького району тривалий час відсутня питна вода. Зі схожою проблемою зверталися і заявники із м. Токмак.  Також інший житель території повідомив на «гарячу» лінію, що газова служба відключила його будинок від газопостачання через витік газу і вже кілька днів не вирішує це питання. 

Крім того мешканці Запорізького району скаржилися на перебої з електропостачанням. Електрику вимикають без попереджень та пояснень.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.