Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


22 квітня, 2021

Влада планує обмежити відвідування кладовищ

Віряни вже другий рік зустрічають Великдень в умовах карантину. Але цьогоріч ситуація з зараженням COVID набагато складніша. Якщо у квітні минулого року за добу фіксувалися одиничні випадки захворювання, то на сьогодні вже близько тисячі.

Щоб уникнути розповсюдження хвороби, потрібно максимально обмежити контакти та скупчення людей. Тому на поминальні дні влада планує обмежити відвідування кладовищ.

Представникам релігійних конфесій рекомендують проводити богослужіння та освячення пасок тільки на відкритому повітрі, а вірянам – дотримуватися дистанції та обов’язково носити маски. 

Також бажано збільшити кількість церковних служб та скоротити  їхню тривалість, виключити обряди, що передбачають фізичний контакт.

Зважаючи на епідемію, влада рекомендує цього року максимально перевести всі богослужіння та літургії в онлайн формат, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.