Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


19 квітня, 2021

Запорізька область отримала вакцину Комірнаті (Пфайзер)

18 квітня до Запорізької області надійшла чергова партія вакцин, цього разу - Комірнаті (Пфайзер). Вакцинація розпочнеться вже із сьогоднішнього дня, 19 квітня.

Нагадаємо, що з 25 лютого 2021 року в області розпочалась кампанія з імунізації проти COVID-19. Щеплення в області проводяться силами мобільних бригад та стаціонарних пунктів щеплення. Всі медичні працівники, які проводять щеплення, попередньо пройшли відповідне навчання по роботі з вакцинами. Навчено 9 мобільних бригад по роботі з вакциною Ковішилд (Астра-Зенека), 5 – по роботі з вакциною Короновак та 2 – по роботі з вакциною Комірнаті (Пфайзер). Крім того, пройшли навчання 80 стаціонарних пунктів щеплення по роботі з вакциною Ковішилд (Астра-Зенека).

15.04.2021 в область надійшла вакцина Короновак, якою з 16.04.2021 вакцинуються маломобільні групи населення та працівники закладів освіти, які будуть залучені до ЗНО (зовнішнє незалежне оцінювання). Вакциною Короновак також планується вакцинувати працівників Нацполіції та міграційої служби силами мобільних бригад МВС та власною вакциною, яку вони отримують централізовано.

Вакцина Комірнаті (Пфайзер) отримана 18.04.2021 та з 19.04.2021 буде використовуватись, в першу чергу, для працівників і мешканців будинків-інтернатів для осіб похилого віку, в другу чергу - працівників ДСНС та прикордонників, повідомляє Відділ комунікацій Запорізької обласної ради.

Довідково: Комірнаті (англ. Comirnaty), кодова назва BNT162b2, відома також як Тозінамеран (МНН), вакцина Pfizer та BioNTech, — вакцина проти COVID-19, розроблена німецькою компанією BioNTech у співпраці з Pfizer. Це і перша вакцина проти COVID-19, дозволена суворими регуляторними органами для екстреного використання, і перша, дозволена для регулярного використання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.