Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


28 січня, 2022

27 січня депутати розпорядилися коштами платників податків

Це виражається у внесенні ними змін до рішення Токмацької міської ради  від  10.12.2021 р. №4 «Про бюджет Токмацької міської територіальної громади  на  2022 рік»

Так, зокрема, за зверненням відділу освіти видатки, передбачені на оплату судових рішень, у сумі 8,388 тис.грн. включено до програми «Програма для забезпечення виконання рішень суду на 2021-2023 роки».

За зверненням Управління комунального господарства здійснено перерозподіл коштів між програмами та заходами з метою термінової перереєстрації договорів по закупівлі послуг, здійсненим на два роки у 2021 році, а саме:

-  Збільшили асигнування по програмі "Реконструкції, ремонту  та утримання доріг комунальної власності на 2021-2023 роки" на суму 147,817 тис.грн. на послуги з прибирання льоду на дорогах Токмацької міської територіальної громади, зменшивши асигнування по програмі «Благоустрій Токмацької міської територіальної громади на 2021-2023 роки» на відповідну суму по заходу поточний ремонт пішохідних доріжок на території Токмацької міської територіальної громади Запорізької області на суму 47,817 тис.грн. та по заходу  Благоустрій населених пунктів (фінансування робіт з прибирання, утримання, викошування бур'янів, вивезення сміття, тощо кладовищ громади) (фінансування КП "Управляюча компанія "Контакт" ТМР)» на суму 100,0 тис.грн.;

- збільшили асигнування по програмі з поліпшення стану будівель соціальної сфери Токмацької міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки по заходу «Капітальний ремонт покрівлі вбудованого нежитлового приміщення Центру надання адміністративних послуг, розташованого за адресою вул. Центральна, 55В/1, м. Токмак, Пологівського району Запорізької області» на суму 15,0 тис.грн., зменшивши асигнування по програмі «Благоустрій Токмацької міської територіальної громади на 2021-2023 роки» на суму 15,0 тис.грн. по заходу» Благоустрій населених пунктів (фінансування робіт з прибирання, утримання, викошування бур'янів, вивезення сміття, тощо кладовищ громади) (фінансування КП "Управляюча компанія "Контакт" ТМР)».

Перерозподілили асигнування між заходами програми «Благоустрій Токмацької міської територіальної громади на 2021-2023 роки»:

Зменшили по заходам:

Послуги із утримання в належному санітарно - технічному стані зелених насаджень (формувальна обрізка та обприскування багаторічних зелених насаджень) на території Токмацької міської територіальної громади Запорізької області на суму 70,0 тис.грн.

Послуги із утримання в належному санітарно-технічному стані об’єктів благоустрою (викошування газонів) на території Токмацької міської територіальної громади Запорізької області на суму 59,725 тис.грн.

Збільшили по заходам:

Послуги з ліквідації аварійних дерев на території Токмацької міської територіальної громади Запорізької області на суму 25,377 тис.грн.

Послуги із утримання в належному санітарно - технічному стані зелених насаджень (формувальна обрізка багаторічних зелених насаджень) на території Токмацької міської територіальної громади Запорізької області на суму 40,003 тис.грн.

Послуги із утримання в належному санітарно - технічному стані зелених насаджень (обприскування обрізка багаторічних зелених насаджень) на території Токмацької міської територіальної громади Запорізької області на суму 29,997 тис.грн.

Послуги із утримання в належному санітарно-технічному стані об’єктів благоустрою (очищення водовідвідних канав від бруду та сміття) на території Токмацької міської територіальної громади Запорізької області на суму 34,348 тис.грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.