Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


28 жовтня, 2021

Уряд закликає людей не гаяти час та укладати договір із «Нафтогазом» або іншим постачальником, аби зберегти для себе ціну на газ протягом усього опалювального сезону

Уряд виконує обіцянку щодо незмінної ціни на газ. Завдяки річним продуктам ціна на блакитне паливо для всіх людей не буде змінюватися до кінця опалювального сезону. У «Нафтогазу» — це 7,96 грн за кубічний метр.

Цього тижня Уряд також удвічі знизив тариф для тих українців, які опинились без постачальника газу. Ціна так само становитиме 7,96 грн за кубічний метр і діятиме з 1 жовтня до 31 листопада.

Тому закликаю людей не гаяти час та укладати договір із «Нафтогазом» або іншим постачальником, аби зберегти для себе таку ціну протягом усього опалювального сезону, дописує Денис Шмигаль у своєму Телеграм.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.