Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


31 липня, 2021

Страшний сон місцевої влади: Якість води тепер будуть моніторити на державному рівні

Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України прийняла рішення ввести публічний моніторинг якості води.

Про це повідомив секретар РНБО України Олексій Данилов на брифінгу за результатами засідання РНБО у Краматорську 30 липня.

"Друга доповідь це була доповідь щодо якості води. У нас на сьогодні всі розуміють, що те, що ми з вами вживаємо - це і є наше здоров'я. Окремо була доповідь, що буде доручення: кожна громада повинна розуміти, яка якість води. Буде моніторинг системи публічний, і всі жителі тих чи інших територій будуть розуміти, яку воду місцева влада подає там, де є централізоване водопостачання", - сказав Данилов.

За його словами, окремо було піднято питання забезпечення якісною водою перед 1 вересня дитячих садків, лікарень і шкіл. Данилов уточнив, що в Україні дитячих садків і шкіл зараз налічується 33 тис. 318.

"Вони всі зараз поставлені на моніторинг. Більш того, там, де немає централізованої каналізації, на цьому засіданні ми прийняли рішення забезпечити, щоб вона там обов'язково з'явилася найближчим часом, щоб вони зняли це питання в XXI столітті", - додав секретар РНБО. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.